Laatste training voor profs Almere City FC

ALMERE • Vr 29 mei 2020 | 16:35 • Vrijdag 29 mei 2020 | 16:35

De profvoetballers van Almere City FC hebben vrijdag de laatste training van het seizoen afgewerkt. De eerste selectie trainde de afgelopen weken in aangepaste vorm door, nadat het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie definitief werd geannuleerd vanwege het Corona-virus.

Vrijdag werd de voetbaljaargang afgesloten met partijtjes Foot-Golf op het complex. De spelers hebben nu de komende weken vakantie en starten op 6 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Trainer Ole Tobiasen hoopt dat dan de regels verder versoepeld worden en dat er weer ‘in duel’ en met de hele selectie tegelijk getraind kan worden. Tobiasen hoopt in de komende weken nog 5 nieuwe spelers te verwelkomen voor komend seizoen: 2 centrale verdedigers, 2 middenvelders en een aanvaller.

Voor keepers Timo Plattel en Roy Kortsmit, verdedigers Nicky van Hilten, Bart Meijers Joedrick Pupe en Dico Kopper, voor middenvelders Youri Loen en Ricardo Kip en voor de aanvallers James Efmorfidis, Torino Hunte en Ruud Boymans zit na vrijdag hun periode bij Almere City FC er definitief op.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel