Werkzaamheden bij Tussenring om doorstroming naar Hogering te verbeteren

ALMERE • Do 28 maart 2024 | 9:45 • Donderdag 28 maart 2024 | 9:45

De provincie Flevoland start dinsdag met de aanleg van een extra voorsorteervak bij de opritten van de Tussenring in Almere, die aansluit op de N702 Hogering/Buitenring. De bedoeling van de werkzaamheden is dat de verkeersdoorstroming verbetert.

Tijdens de werkzaamheden zullen de opritten van de Tussenring naar de Hogering/Buitenring in beide richtingen worden afgesloten. Automobilisten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van omleidingsroutes via de Vrijheidsdreef en Markerdreef om weer op de Hogering te komen.

Soepelere doorstroming
De toevoeging van extra voorsorteervakken bij de opritten zal zorgen voor een soepelere doorstroming van het verkeer dat de Hogering oprijdt. Deze aanpassingen zijn bedoeld om te voorkomen dat verkeer dat een andere richting op gaat wordt gehinderd. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 26 april.

De provincie maakt tijdens deze werkzaamheden voor het eerst gebruik van een elektrische asfaltteermachine. Deze machine maakt minder geluid en geeft geen CO2-uitstoot.

Dit verhaal is gemaakt door Maud Sips Bul. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel